Vlogger worden?

Maak je al video’s of denk je als vlogger een handje te kunnen helpen met onze website ? Kun jij interessante bijdragen leveren met te gekke filmpjes?

Je krijgt alle vrijheid om te vloggen of leuke filmpjes te maken die over de binnenvaart gaan. Mocht je echt regelmatig vloggen of filmpjes maken dan kunnen we eventueel afspreken of af en toe vragen om over een bijzonder of actueel onderwerp een boeiende vlog of ander beeldmateriaal op te nemen. Bijvoorbeeld als er vragen van jongeren komen over techniek in de machinekamer, hoogwater, evenementen, ladingsoorten, hoe het is om in het donker te varen of hoeveel vrije tijd je hebt. We willen namelijk graag een vraag door middel van beeld beantwoorden en de binnenvaart is zo mooi dat moet je wel filmen toch ? 

Voor de rest willen we vooral dat je lekker enthousiast gaat vloggen / filmpjes maakt en laat zien waarom de kijker ook zou moeten kiezen voor een opleiding of carrière in de binnenvaart. 

Als we allemaal laten zien wat de binnenvaart doet en kan, moet het toch lukken om jongeren enthousiast te krijgen ? 

Neem even contact op via het contactformulier dan kijken we of er mogelijkheden zijn maar heb je gaaf beeldmateriaal dan is dit altijd welkom!