Op dinsdag 20 februari gaat de opleiding “Succesvol binnenvaart ondernemer” definitief van start. Ben jij er nog niet uit of je deze opleiding wel of niet wilt gaan doen? Inholland Academy heeft in samenwerking met Koninklijke BLN-Schuttevaer en Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart een filmpje gemaakt waarmee je een goede indruk krijgt van de opleiding en JongBLN bestuurslid Michael Klos vertelt je waarom hij de opleiding gaat volgen.

Helemaal enthousiast geraakt na het zien van het filmpje? De opleiding brengt je de noodzakelijke vaardigheden en effectieve strategieën bij, welke je nodig hebt om als ondernemer in de binnenvaart, in een snel veranderende wereld, je concurrenten een stapje voor te blijven en je onderneming op effectieve en innovatieve wijze te leiden.

De opleiding richt zich op kapiteins, kapitein-managers, reders, schippers en andere professionals in de binnenvaartbranche. Op de website van Inholland Academy staat meer informatie en kun je je direct voor de opleiding inschrijven.