Loading...

Transafe Academy

Transafe geeft meerwaarde aan opleidingen en trainingen!

Sinds december biedt Transafe in Barendrecht ADN cursussen aan in het hypermoderne pand van zusteronderneming Simwave B.V. De cursuslokalen zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en middelen om een opleiding of training van absolute meerwaarde te laten zijn.
Vanaf het tweede kwartaal zal Transafe in samenwerking met Simwave ook andere opleidingen en trainingen aanbieden zoals o.a. radartraining, management aan boord, introductie ADN, reisvoorbereiding, het gebruik van de elektronische vaarkaart, communicatie. Deze trainingen zullen in samenwerking met zusteronderneming Simwave worden aangeboden. Simwave heeft de beschikking over simulatoren voor o.a. binnenvaart, zeevaart en offshore.

Het komt met regelmaat voor dat cursisten op zien tegen een cursus of examen. Bij Transafe krijgt de cursist persoonlijke aandacht, ook als hij of zij minder goed mee kan komen. Door de relatief kleine groepen heeft de cursusleider voldoende gelegenheid vragen te beantwoorden of bepaalde onderwerpen nogmaals uit te leggen.

Het wordt nog wel eens onderschat hoe belangrijk goed opgeleide mensen zijn voor de binnenvaart. Transafe bouwt graag mee aan uw carrière in de binnenvaart.