Loading...

TOS (Transport & Offshore Services)

Een carrière aan boord. TOS biedt volop kansen in de binnenvaart. Ook voor BBL’ers! In de binnenvaart is geen dag hetzelfde. De binnenvaart biedt afwisseling, uitdaging en vrijheid op het water. Overweeg je een carrière in de binnenvaart? Bekijk onze vacatures en bel Siebelina Ooms (+31) 10 428 42 62.
Wij zijn TOS. Familiebedrijf. Hecht en echt. Onze business is a people’s business. We selecteren, detacheren en leiden de beste mensen op voor onze klanten in de maritieme, onshore, offshore & windenergiesector: www.tos.nl
Vacatures:

Voor een Fast Ferry in de Rotterdamse haven zijn wij per direct op zoek naar een (Vol)Matroos in bezit van dienstboekje met minstens de aantekening: Matroos met extra aantekening machinist of
Matroos met extra aantekening matroos-motordrijver of Volmatroos. Het vaargebied is Hoek van Holland-Scheurhaven-Europoort -Maasvlakte 2. Ben je bekend in dit vaargebied en woon je in de omgeving van Rotterdam/Hoek van Holland? Reageer dan nu!
Ervaren Matroos Fast Ferry https://www.tos.nl/vacancy/ervaren-matroos-fast-ferry/

Wil jij graag een baan in de Binnenvaart waar je door kan groeien? Ben je ondernemend en kun je zelfstandig werken? TOS is op zoek naar enthousiaste, serieuze kandidaten voor de functie van Volmatroos.
Volmatroos (matroos) met koppel- en duwervaring https://www.tos.nl/vacancy/volmatroos-matroos-met-koppel-en-duwervaring/

Voor een splinternieuwe vloot van LNG-tankers zijn wij per direct op zoek naar Kapiteins en Stuurlieden met een Rijnpatent. Ben je in het bezit van een Rijnpatent tot minimaal Mannheim, Basel of Birsfelden, ADN basis en Grootvaarbewijs AB? TOS is op zoek naar professionals die in een vast vaar- en verlofschema willen werken. Ben jij geïnteresseerd en beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op!
Kapiteins, Stuurlieden met Rijnpatent en ervaren Matrozen https://www.tos.nl/vacancy/kapiteins-stuurlieden-met-rijnpatent-en-ervaren-matrozen/

Ben jij geïnteresseerd in de binnenvaart? Ben je ondernemend, houd je van buiten werken en ben jij nog op zoek naar een leerplek? TOS is op zoek naar enthousiaste, serieuze kandidaten voor de functie van Lichtmatroos. Bij onze klant kun je ervaring op doen en groeien in je vakgebied. Pak deze kans! Safety first! Veilig werken en een veilige werkplek heeft veel aandacht voor onze klant. De veiligheid van het personeel staat bij de inwerkperiode en trainingen voorop.
Lichtmatrozen met doorgroei mogelijkheden https://www.tos.nl/vacancy/lichtmatrozen-met-doorgroei-mogelijkheden/

Ben jij een binnenvaart expert? Ben jij een zelfstandige Matroos, in voor een uitdaging en enthousiast om aan het werk te gaan? Ben jij op zoek naar zekerheid en wil je werken in een vaste rotatie, dan zijn wij op zoek naar jou!
Matroos, Volmatroos en Stuurman Binnenvaart https://www.tos.nl/vacancy/matroos-volmatroos-en-stuurman-binnenvaart/

Als Matroos, Stuurman en Schipper op een binnenvaartschip voer je verschillende werkzaamheden uit. Voor de mensen die aan dek werken, bestaat het werk uit het verlenen van ondersteuning bij het laden en lossen en onderhoud van het binnenvaartschip. Daarnaast verricht je ook huishoudelijke taken aan boord. Tevens streef je ernaar om ongevallen en calamiteiten te voorkomen.

Als kapitein aan boord van een binnenvaartschip ben je de spil in het web voor verschillende partijen, zoals bevrachters, terminals en personeel. Zorgvuldigheid en veiligheid zijn belangrijke onderdelen van deze functie, daarnaast ben jij het aanspreekpunt.

Binnenvaart werk! Meld je aan. https://www.tos.nl/vacancy/binnenvaart-werk-meld-je-aan/