Loading...

Thijs Veenstra

Opstapper / vlogger

Thijs is opstapper bij het reddingstation Huizen-Blaricum en hij verzamelt vragen die er zijn over de KNRM. Met de vragen gaat hij bij zijn collega-vrijwilligers op de reddingstations door heel Nederland op zoek naar de antwoorden.
Omdat Thijs zelf al ruim 20 jaar een collega is van de 1300 andere vrijwillige bemanningsleden van de KNRM lopen de gesprekken soepel en geven de vlogs een uniek kijkje in de keuken van de reddingsorganisatie die al sinds 1824 klaar staat om 24 uur per dag mensen in nood te redden op de Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer.

Thijs is trots op het eindresultaat “Het was heel spannend om de vlogs te maken, je voelt je bijna een indringer als je de drempel van een ander reddingstation over loopt, maar omdat je dezelfde passie deelt ben je dat gevoel zo kwijt en gaat het gesprek vanzelf. Ik vaar zelf met een reddingboot op de randmeren, dus even mee de zee op of een helikopter oefening met een reddingboot van 19 meter was even wennen. Heel gaaf!”

Thijs is al een professionele vlogger in onze branche en zijn filmpjes zijn to the point! Hij laat daadwerkelijk zien hoe het er in de praktijk eraan toe gaat met intensieve en informatieve vlogs.
Zijn vlogs komen ook op deze website en vergeet niet het youtube kanaal van KNRM te volgen!

Heb je vragen aan Thijs of kunnen wij iets voor jullie betekenen ? Neem gerust contact op!