Loading...

Michel Gonlag

Eigenaar en eindredacteur

Michel Gonlag is eigenaar en eindredacteur van de Binnenvaartkrant. Michel is al sinds 1979 actief in de binnenvaart en heeft een netwerk dat hem op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen in onze branche. Michel was een voorloper van het maken van filmmateriaal voor de krant. Dat deed hij al jaren geleden en was dus misschien wel de allereerste vlogger in onze branche! Nu kan hij zijn oude hobby weer oppakken in een nieuw jasje!
Michel: “Je kijkt alleen nog naar schermpjes, afwisselend van tablets, smartphones en computers (en ’s avonds het TV-scherm met Netflix of voetballen). Geef mij maar een ouderwetse krant, stevig op papier gedrukt. Dat geeft je houvast in deze vluchtige tijden vol nepnieuws en verleidingen.

Is daarmee De Binnenvaartkrant ouderwets? Hoe kun je dat nou vragen? We gaan niet met onze tijd mee; we lopen voorop. Kijk eens op je schermpje de vlogs die De Binnenvaartkrant maakt en verzamelt over de binnenvaart. Niet zomaar modern, ook opbouwend, ondersteunend aan de sector en geweldig leuk om te doen en te zien. Zelfs ik ben overgehaald om mee te doen. Wat een lekkere verslaving!”