Loading...

Martin Dekker

Hoofdredacteur

Martin Dekker is hoofdredacteur bij De Binnenvaartkrant. Met veel enthousiasme en zijn jarenlange dienstverband in de binnenvaart is zijn netwerk van onschatbare waarde. De locaties waar hij veelal komt voor bijeenkomsten en interviews zijn nieuwswaardig maar ook zeker vlogwaardig! Martin zal daarvoor ook zeker laten zien wat voor moois de binnenvaart te bieden heeft!
redactie@binnenvaartkrant.nl
Al meer dan dertig jaar ben ik dag in dag uit druk met nieuws, interviews en artikelen. Schrijven over de binnenvaart is en blijft prachtig om te doen: of het nu gaat om infrastructuur, politiek, economie, ondernemerschap of de mensen die in de bedrijfstak actief zijn. Naast de papieren krant en de website kunnen we met vlogs en online video’s de verslaggeving een extra dimensie geven. We kunnen méér laten zien – anders en indringender. De vlogs en video’s zijn dan ook van toegevoegde waarde.

Helemaal doordat we ze niet alleen zelf maken, maar juist ook lezers en bezoekers volop de ruimte geven om hun verhaal te doen. Zoals we dat altijd al deden in de krant en op www.binnenvaartkrant.nl. Deze vlogsite is een logische uitbreiding daarvan. En een instrument om te laten zien waarom wij zo trots zijn op deze branche en de mensen die er werken en ondernemen.

Martin Dekker,
Hoofdredacteur