Ons team

Thijs Veenstra

Opstapper / vlogger

Thijs is opstapper bij het reddingstation Huizen-Blaricum en hij verzamelt vragen die er zijn over de KNRM. Met de vragen gaat hij bij zijn collega-vrijwilligers op de reddingstations door heel Nederland op zoek naar de antwoorden.

Michel Gonlag

Eigenaar en eindredacteur

Michel Gonlag is eigenaar en eindredacteur van de Binnenvaartkrant. Michel is al sinds 1979 actief in de binnenvaart en heeft een netwerk dat hem op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen in onze branche. Michel was een voorloper van het maken van filmmateriaal voor de krant. Dat deed hij al jaren geleden en was dus misschien wel de allereerste vlogger in onze branche! Nu kan hij zijn oude hobby weer oppakken in een nieuw jasje!

    Martin Dekker

    Hoofdredacteur

    Martin Dekker is hoofdredacteur bij De Binnenvaartkrant. Met veel enthousiasme en zijn jarenlange dienstverband in de binnenvaart is zijn netwerk van onschatbare waarde. De locaties waar hij veelal komt voor bijeenkomsten en interviews zijn nieuwswaardig maar ook zeker vlogwaardig! Martin zal daarvoor ook zeker laten zien wat voor moois de binnenvaart te bieden heeft! redactie@binnenvaartkrant.nl

    Ervaringen