Ons team

Eline Waalewijn

Internationaal accountmanager

Eline Waalewijn is 31 jaar en werkt als International Accountmanager bij Falck Safety Services. Zij neemt je met haar vlogs mee achter de schermen van verschillende veiligheidstrainingen en bezoeken / locaties!

Thijs Veenstra

Opstapper / vlogger

Thijs is opstapper bij het reddingstation Huizen-Blaricum en hij verzamelt vragen die er zijn over de KNRM. Met de vragen gaat hij bij zijn collega-vrijwilligers op de reddingstations door heel Nederland op zoek naar de antwoorden.

Henri Kruisinga

Representative

Henri Kruisinga is deskundig op het gebied van hybride aandrijvingen en is werkzaam voor Hybrid Ship Propulsion BV, Koedood Dieselservice B.V., Emigreen B.V. en Oechies B.V.

Nicolay Mertens

Kapitein

Nicolay is kapitein op het schip Marco Polo! Komt op vele plekken en maakt hele mooie foto's tijdens zijn werk. Is een ontdekker en houdt van zijn beroep! Vooral filmpjes in timelapse vorm is zijn specialiteit!

Rica Adjis

Accountmanager

Rica is accountmanager bij de Binnenvaartkrant. Ze heeft veel contact met bedrijven door haar telefonisch en persoonlijk contact in onze branche. Rica is enthousiast, een doener en is niet bang om nieuwe dingen te leren of aan te pakken. Daardoor geeft ook zij met haar vlogs een speciaal kijkje in wat zij meemaakt in onze branche en weet ook door haar jonge leeftijd wat jongeren momenteel zoeken / missen en willen in onze branche! Rica@binnenvaartkrant.nl

Michel Gonlag

Eigenaar en eindredacteur

Michel Gonlag is eigenaar en eindredacteur van de Binnenvaartkrant. Michel is al sinds 1979 actief in de binnenvaart en heeft een netwerk dat hem op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen in onze branche. Michel was een voorloper van het maken van filmmateriaal voor de krant. Dat deed hij al jaren geleden en was dus misschien wel de allereerste vlogger in onze branche! Nu kan hij zijn oude hobby weer oppakken in een nieuw jasje!

  Ken Rijkers

  Commercieel Manager

  Werkzaam voor De Binnenvaartkrant komt Ken overal in de binnenvaart en heeft door zijn verkoopactiviteiten ook veel contact met bedrijven. Weet wat er momenteel speelt, wat nodig is en welke kant de binnenvaartbranche opgaat. Door de locaties waar hij komt en zelf al persoonlijk vlogt en filmpjes maakt, probeert hij jongeren, herintreders en derden te enthousiasmeren om voor de binnenvaartbranche te kiezen met opleiding en of carrière. Zowel professioneel alsmede soms ludiek geeft hij een kijkje in de binnenvaart! ken@binnenvaartkrant.nl

  Martin Dekker

  Hoofdredacteur

  Martin Dekker is hoofdredacteur bij De Binnenvaartkrant. Met veel enthousiasme en zijn jarenlange dienstverband in de binnenvaart is zijn netwerk van onschatbare waarde. De locaties waar hij veelal komt voor bijeenkomsten en interviews zijn nieuwswaardig maar ook zeker vlogwaardig! Martin zal daarvoor ook zeker laten zien wat voor moois de binnenvaart te bieden heeft! redactie@binnenvaartkrant.nl

  Ervaringen